Zanimive vsebine trinajstega dne svetovnega prvenstva

Imamo vse četrtfinaliste letošnjega svetovnega prvenstva. Preden pa se začnejo boji za najvišja mesta pa si poglejte še nekaj najlepših akcij zadnjega kroga drugega dela tekmovanja. Tekme bodo postale vse bolj napete in tako ne bo manjkalo lepih akcij, golov in obramb, ki se jih lahko le veselimo.


Pregled najzanimivejših vsebin začenjamo s petimi najlepšimi potezami zadnjih tekem glavnega kroga svetovnega prvenstva. Kljub temu, da nekatere tekme niso odločale o ničemer smo videli veliko lepih akcij.

NAJLEPŠIH PET AKCIJI SI POGLEJTE TUKAJ!

Spremljali smo izjemno zanimivo in izenačeno tekmo med Katarjem in Argentino. Slednji bi si z zmago zagotovili nastop v četrtfinalu, a so imeli Katarci drugačne načrte. Z zmago so namreč omogočili, da si nastop v četrtfinalu zagotovijo že skoraj odpisani Hrvati. A so te po porazu nad Dansko omogočili, da bodo med osmimi najboljšimi nastopali Katarci.

NAJLEPŠE POTEZE TEKME MED KATARJEM IN ARGENTINO SI POGLEJTE TUKAJ!

Tako kot je zanimivo že samo prvenstvo so bile zanimive, na trenutke tudi zelo čudne, nekatere akcije na tem prvenstvu. Na dvoboju med Nemčijo in Urugvajem se je dozdevalo, da ne sodnik, ne noben izmed igralcev ni točno vedel kaj se je v tistem trenutku dogajalo na parketu.

O KAKŠNI AKCIJI JE GOVORA NAJBOLJE, DA SI POGLEDATE KAR SAMI!

Sander Sagosen že nekaj časa velja za enega izmed boljših rokometašev na svetu. In to je dokazal tudi na letošnjem svetovnem prvenstvu.

POGLEJTE SI ENO IZMED SEDEMMETROVKO V IZVEDBI SANDERJA SAGOSENA!

FOTO: IHF

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja