Zanimive vsebine sedmega dne svetovnega prvenstva

Zaključil se je prvi del prvenstva. Izbrali so najlepših deset zadetkov prvenstva, rokometaši Bahrajna so prišli do prve zmage, Španci pa so potrdili prvo mesto v skupini. Zagotovo pa bomo zanimivi vsebinam priča tudi v nadaljevanju prvenstva.


Rokometaši Bahrajna so na zadnji tekmi prvega dela prvenstva v dvoboju za tretje mesto premagali Kongo in si s tem zagotovili mestu v drugem delu tekmovanja. Realnih šans za uvrstitev v četrtfinale sicer nimajo, a za tako reprezentanco kot je Bahrajn je že preboj v drugi del tekmovanja velik uspeh.

NEKAJ NAJLEPŠIH UTRINKOV BAHRAJNA SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

Gonzalo Perez de Vargas z 18 obrambami in Angel Fernandez z 10 zadetki sta bila glavna akterja zmage Španije nad Tunizijo. Španci so tako le še potrdili prvo mesto v skupini in se tako kljub nekoliko slabšem začetku prvenstva in remiju proti Braziliji vendarle upravičili vlogo favorita skupine B.

NAJLEPŠE UTRINKE DE VARGASA IN FERNANDEZA SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ!

Izbrali so tudi deset najlepših zadetkov prvega dela turnirja. Žal med njimi no nobenega zadetka slovenskega reprezentanta, a zato lepih zadetkov ni bilo nič manj. Le nadejamo si lahko, da bo tudi drugi del tekmovanja prinesel veliko zanimivih akcij, ki bodo posledično pripeljale do lepih zadetkov.

NAJLEPŠIH DESET ZADETKOV PRVEGA DELA PRVENSTVA SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ!

FOTO: IHF

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja