Zanimive vsebine enajstega dne svetovnega prvenstva

Tudi enajsti dan nam je prinesel veliko zanimivega dogajanja. Od lepih akcij, do presenečenj in tudi kakšnega zanimivega statističnega podatka. Do konca prvenstva je še sedem dni in še kar nekaj tekem. Kaj vse nam bo ta teden dni še prinesel bomo videli in tudi o tem bomo seveda poročali.


Za začetek vam ponujamo pet najlepših akcij včerajšnjih tekem. Od prefinjenih do močnih strelov, lepih prodorov in pa tudi obramb. Rokometaši tako še naprej navdušujejo in upam samo lahko, da bo tako vse do konca prvenstva.

NAJLEPŠIH PET AKCIJ VČERAJŠNJEGA DNE SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

Egipčanski krožni napadalec Mohamed Mamdouh je trenutno najboljši strelec svoje reprezentance. Od 30 strelov, ki jih je sprožil na nasprotnikova vrata je zgrešil le strel in je tako kar 97% učinkovit.

NEKAJ NAJLEPŠIH ZADETKOV MAMDOUHA SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

Še vedno odmeva presenetljiva zmage Argentine nad Hrvaško. V vratih Argentine je blestel Leonel Maciel, ki je bil z 12 obrambami (43%) nerešljiva uganka za Hrvate in tako dodatno pripomogel k izjemno pomembni zmagi svoje reprezentance.

NEKAJ NAJLEPŠIH OBRAMB MACIELA PROTI HRVAŠKI SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

Pri Madžarski zmagi nad Poljsko je blestel predvsem izkušeni Mate Lekai. Z osmimi zadetki je namreč vodil svojo reprezentanco do zmage s katero so si Madžari že zagotovili nastop v četrtfinalu.

ZADETKE LEKAIA S TEKME PROTI POLJSKI  SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

FOTO: IHF

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja