Zanimive vsebine dvanajstega dne svetovnega prvenstva

Žal so se slovenski nastopi na letošnjem svetovnem prvenstvu končali prej kot smo si želeli. A kljub temu smo dvanajsti dan prvenstva videli kar nekaj zanimivih akcij. Kaj vse so nam odgovorni za najlepše trenutke si poglejte v nadaljevanju prispevka.


Poročali smo že o tem, da slovenski rokometaši po remiju z gostiteljem Egiptom žal zapuščajo prvenstvo. Egipčani so povratek v tekmo naredili v drugem polčasu, ko so v dobrih dveh minutah zaostanek 15:10 spremenili v izenačenje na 15:15. Slovenija je z igralcem manj poskušala brez vratarja, a se jim žal to ni izšlo kar so izkoristili domačini in dosegli kar tri zadetke na prazen gol.

PREOBRAT EGIPTA V DRUGEM POLČASU SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

Islandci so znani po tem, da se borijo za vsako žogo. To so dokazali tudi na tekmi proti Norveški. Ob prvem ubranjenem strelu norveškega vratarja se je eden izmed Islandcev požrtvovalno vrgel v šest metrski prostor in žogo pospravil v mrežo. Žal se jim na koncu to ni obrestovalo.

BORBENO IGRO ISLANDCEV SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

V slovenski reprezentanci lahko izpostavimo predvsem Klemna Ferlina. Ferlin je zaustavil kar 18 egipčanskih strelov (49%)  in bil eden izmed zaslužnejših, da so Slovenci vseeno uspelo izvleči neodločen rezultat, a kot smo že večkrat omenili je bilo za Slovenijo to žal premalo.

IZJEMNE OBRAMBE KLEMNA FERLINA SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

Pogledate pa si lahko tudi pet najlepših akcij preteklega dne. Videli smo praktično vse. Močne in zvite zadetke, cepeline, lepe akcije in prodore ter tudi lepe obrambe.

VSE NAJLEPŠE AKCIJE SI POGLEJTE TUKAJ!

FOTO: IHF

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja