Zanimive vsebine četrtega dne svetovnega prvenstva

Rokometaši na svetovnem prvenstvu še naprej navdušujejo. Tudi četrti tekmovalni dan so nam igralci postregli z kar nekaj zanimivimi akcijami. Tokrat morda niso bile v ospredju toliko akcije kolikor so izstopali posamezniki. Tako igralci kot tudi vratarji. S čim so vam postregli četrti dan svetovnega prvenstva pa si lahko pogledate v nadaljevanju.


Maročani so bili v prvem polčasu enakovredni tekmeci Portugalcem. Na samem začetku tekme so bili celo v rezultatski prednosti. K tem jim je dodatno pomagal tudi vratar Yassine Idrissi, ki je v vsega 28. minutah zbral kar 11 obramb. A tekmo so na koncu vseeno suvereno dobili rokometaši Portugalske.

VIDEO IZJEMNIH OBRAMB MAROŠKEEGA VRATARJA SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

Na tekmi proti Švice je veliko doprinos k zmagi svoje reprezentance doprinesel norveški super zvezdnik Sander Sagosen. Norvežani so brez večjih težav ugnali Švicarje, ki so na prvenstvu zamenjali Američane. Norvežan je bil z 11 zadetki najučinkovitejši strelec svoje reprezentance in je po dveh krogih že pri skupno 21 golih.

ZADETKE SAGOSENA SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

Pri Egipčanih, ki so brez težav ugnali Severne Makedonce, je blestel krožni napadalec Mohamed Mamdouh, ki je iz osmih strelov dosegel prav toliko golov. Gostitelji so si tako z drugo zmago že zagotovili napredovanje v drugi del tekmovanja in se bodo v zadnjem krogu prvega dela s Švedi pomerili za prvo mesto v skupini.

VSE ZADETKA EGIPČANSKEGA HRUSTA SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ!

FOTO: IHF

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja