Vranješ: “Nisem zadovoljen s prikazanim”

Slovenska reprezentanca je včeraj doživela težek poraz proti Ruski rokometni zvezi. Izgubljena tekma še zdaleč ni usodna, vseeno pa pristop naših vsekakor ni bil pravi, česar se Slovenci zavedajo tudi sami. 


“Nisem zadovoljen s prikazanim. Prepričan sem, da smo na obeh straneh igrišča sposobni veliko več. Rusija je dobra ekipa, tu ni dileme, a od naše ekipe enostavno pričakujem veliko več,” je svoje nezadovoljstvo jasno izrazil Ljubomir Vranješ, ki pa se zaveda, da časa za popravke ni veliko, saj naše že jutri čaka Belorusija.

Dobre volje ni bil niti Dragan Gajić, ki se je tudi sam pokesal za nekaj zapravljenih priložnosti: “Z menoj na čelu smo zgrešili precej neoviranih strelov. S takšnim izkoristkom je dandanes težko premagati kogarkoli. Na žalost nam tokrat res ni šlo ničesar od rok. Bili smo borbeni, a sta motivacija in morala ob vseh teh zgrešenih strelih padli. Proti Belorusiji nas čaka za biti ali ne biti. Pokazati bomo morali vse, kar imamo. Videli bomo, ali smo iz pravega testa.”

Tekma med Belorusijo in Slovenijo bo jutri ob 18. uri.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja