Svetovno prvenstvo vendarle z navijači

Kljub številnim ukrepom in omejitvam zaradi koronavirusa bomo očitno na letošnjem svetovnem prvenstvu v Egiptu vendarle videli navijače. Agencija Tazkarti, zadolžena za prodajo vstopnic za Egipt 2021, je napovedala, da bodo vsa prizorišča na prvenstvu obratovala z največ 20-odstotno zmogljivostjo.


Na spletni strani prvenstva so v uradni izjavi sporočili, da je bila odločitev sprejeta po tekočih razpravah z organi v sodelovanju z organizacijskim odborom: “To je neposredna posledica previdnostnih ukrepov za zdravljenje bolezni COVID-19. Tazkarti upošteva najnovejše zdravniške nasvete po vsem svetu za soočanje s pandemijo v zvezi z organizacijo sedežev in spoštovanjem socialne distance ter uveljavljanjem uporabe obraznih mask med turnirjem.”

27. svetovno prvenstvo v rokometu bo potekalo v štirih različnih dvoranah; Mednarodna dvorana v Kairu s kapaciteto 17.000, dvorana upravne prestolnice s kapaciteto 7.500, notranja dvorana Dr Hassan Moustafa s kapaciteto 5.200 in dvorana za stadion Borg El Arab s kapaciteto 5.000 .

 

 

One thought on “Svetovno prvenstvo vendarle z navijači

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja