Parrondo o obtožbi Slovenije: “To je neumnost”

Slovenska rokometna zveza je podala izjavo, v kateri pojasnjuje sumljivo situacijo, v kateri se je 12 naših igralcev zastrupilo na dan ključne tekme v ponedeljek proti Egiptu. Komentar na nastalo situacijo je podal tudi trener egipčanske reprezentance Roberto Parrondo.


“Hotel, v katerem je prebivala slovenska reprezentanca, je začel preiskovati, kaj se je zgodilo. Na primer, ugotovili so, da so Slovenci pred tekmo z Egiptom od zunaj naročali pico in drugo hrano,” je za TV 2 Sport dejal trener Egipta Parrondo in dodal: “Pravijo tudi, da so nekateri iz slovenske ekipe – bodisi igralci bodisi nekateri iz osebja – naročili več kot 20 piv.”

Španec na klopi Egipta meni, da so obtožbe Slovenije brez podlage: “Vse to je neumnost. Ne vidim težav pri naročanju pice. Nekateri igralci lahko pivo naročijo v prostem času, če pa želite nekaj prijaviti, bi morali biti prepričani, da ste svojo pot ohranili čisto.”

“Dobro razumem, da lahko Slovenci rečejo, da jim je na ključni tekmi manjkalo igralcev. Toda od tam naprej iskati zapletene okoliščine je nenavadno,” zaključuje Roberto Parrondo.

FOTO: Egypt 2021

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja