Oglasili so se Danci: Slovenci so si za zdravstvene težave krivi sami!

Slovenski rokometaši so v okrnjeni zasedbi zaradi zdravstvenih težav odigrali najpomembnejšo tekmo prvenstva proti Egiptu. Dan pred tekmo sta v postelji obležala Skube in Gajić, tik pred tekmo je imel zdravstvene težave tudi steber slovenske obrambe Blaž Blagotinšek. Večina slovenske reprezentance je tudi na tekmi igrala z obolico zdravstvenih težav, a so stisnili zobe. Po poročanju Sportkluba pa bi naj Slovenci naročali hrano izven mehurčka, kar bi naj bil tudi vzrok za obilico želodčnih težav v taboru Slovencev.


Na danski spletni strani sport.tv2 je bil objavljen intervju, v katerem direktor Danske reprezentance Morten Henriksen pove, da bi naj Slovenci naročali hrano izven hotela oziroma mehurčka, v katerem so prebivali. Le-to bi naj bil po mnenju Danca glavni vzrok za težave v naši reprezentanci.

“Kar 12 slovenskih reprezentantov je imelo pred in med tekmo z Egiptom hude želodčne težave. Dva izmed njih nista zapustila hotela, en je ostal v slačilnici že pred tekmo, nekateri so igrali s hudimi bolečinami, kar je v uradnem obvestilu danes zapisala naša krovna rokometna organizacija. Toda zdaj se je oglasil Henriksen, ki je za TV 2 Sport potrdil, da ima dokaze (fotografije), ki pričajo, da so Slovenci naročali pice iz picerije izven hotela,” so zapisali na Sportklubu.

“Slovenske napake ne bomo ponovili, saj je po našem mnenju tveganje z naročeno hrano od zunaj večje kot s hotelsko. Spremljamo, kako hrano pripravljajo in jemo tisto, kar nam postrežejo. Trebušne težave pa imajo tudi reprezentance, ki ne igrajo proti Egiptu” je še dodal Henriksen.

 

FOTO: Egypt 2021

2 thoughts on “Oglasili so se Danci: Slovenci so si za zdravstvene težave krivi sami!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja