Odločitev je padla: SP v Egiptu brez navijačev

Pristojni organi za organizacijo svetovnega prvenstva Egipta so končno sprejeli zadnjo odločitev o prisotnosti navijačev na prvenstvu. Prješnji teden je bilo rečeno, da bodo navijači na SP lahko v dvoranah zasedli 20 procentov kapacitete vsake dvorane. Včeraj je bila sprejeta končna odločitev o tem, ali bodo na prvenstvu lahko prisotni navijači.


V nedeljo se je sestal vrhovni organizacijski odbor, ki ga je skupaj z ministrom za mladino in šport Egipta dr. Ashrafom Sobhyem, predsednikom IHF dr. Hassanom Mostafo, predsednikom in vodjo egiptovske rokometne zveze Husemom Husemom vodil premier dr. Mostafa Madbouly. Labib, direktor LOC. Na srečanju so se odločili, da na prizoriščih SP ne bodo prisotni navijači in napovedali, da bodo tekme med neprekinjenimi varnostnimi ukrepi za boj proti COVID-19 potekale za zaprtimi vrati.

Svetovno prvenstvo v Egiptu je zgodovinsko, saj bo na njem nastopalo največje število ekip do zdaj-32. 27. svetovno prvenstvo v rokometu bo potekalo v štirih različnih dvoranah; Mednarodni notranji kompleks v Kairu, nova dvorana upravne prestolnice, notranji kompleks dr. Hassan Moustafa in dvorana Borg El Arab.

One thought on “Odločitev je padla: SP v Egiptu brez navijačev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja