Kaotičen prvi dan v Egiptu: V Sloveniji negativni v Egiptu pozitivni

Za slovensko rokometno reprezentanco je nič kaj prijeten prvi dan v Egiptu. Slovenci so po prvi prespani noči v egiptu doživeli nepričakovno novico. Ob prihodu v reprezentančni hotel je testiranje na COVID-19 pokazalo dva pozitivna testa v kadru slovenske reprezentance.


Pozitivna testa v slovenski reprezentanci so potrdili pri dvema reprezentantoma in sicer pri Tilnu Kodrinu in Urhu Kastelicu. Oba sta sicer koronavirus že prebolela pred odhodom na SP v Egipt. Kljub negativnim testom v Sloveniji pred odhodom v Egipt sta oba v Egiptu v roke prejela pozitiven test.

Kaj sledi zdaj? Zaradi večjega števila potrjenih primerov na koronavirus sta nastop na SP morali odpovedati reprezentanci ZDA in Češke. V slovenski reprezentanci še konkretnih odgovorov na rešitve pozitivnih testov niso prejeli. Kodrin in Kastelic bosta tako zagotovo izpustila današnjo tekmo Slovenije proti Koreji. Prav Koreja pa je edina reprezentanca v slovenskem hotelu, ki je poleg Slovenije nastanjena v istem hotelu in je oddala en pozitiven test na COVID-19.

 

FOTO: EHF/Kolektiff

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja