Gajić odgovarja kritikom: “Kdor je naročil pico ni zbolel”

Včeraj smo na našem portalu že poročali o velikih obtožbah športnega direktorja danske rokometne zveze Moretna Henriksena. Danec je na omrežju Twitter dejal, da ima slikovne dokaze o tem, da so si slovenski rokometaši v Egiptu naročili dostavo pice, kar pa bi naj bil po njegovem mnenju glavni vzrok za zdravstvene težave v slovenski reprezentanci.


Spomnimo, da je imelo kar 12 slovenskih reprezentantov želodčne težave pred izjemno pomembno tekmo proti domačinom iz Egipta. Tekmo, ki je neposredno odločala o potniku v četrtfinale, sta v hotelu  pričakala dva slovenska reprezentanta, eden pa je ostal v slačilnici že pred tekmo. Velika večina igralcev je igrala tudi s hudimi bolečinami, kar so v uradnem obvestilu za javnost sporočili na slovenski rokometni zvezi.

Danski športni direktor rokometne reprezentance je za TV 2 Sport trdil, da ima fotografije, ki bi naj dokazovale, da so si Slovenci naročevali pice izven hotela.

Vročo novico je komentiral tudi slovenski reprezentant Dragan Gajić, ki je Dancu odgovoril takole:Sam nisem naročil pice. Niti je niso fantje, ki so (nekateri so še vedno) “bolni”. Tako, da bi mogoče bila boljša ideja, da bi si vsi naročili pice. Saj ti fantje niso imeli težav,” je Gajić odgovoril na Twitterju.

V nadaljevanju je Gajić še zapisal: “Kolikor vem, so bile pice naročene v HOTELSKI RESTAVRACIJI, tako da je nekoliko smešno nekaj govoriti in ne imeti vseh informacij. Ne me razumeti narobe, ne namigujem ničesar, samo podajam dejstva.”

FOTO: Egypt 2021

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja