Duvnjak: “Opravičujemo se Hrvaški, slabše od tega ne moremo”

Po prepričljivem porazu od Danske in izpadu s svetovnega prvenstva v Egiptu se je kapetan hrvaške reprezentance v imenu celotne ekipe opravičil hrvaški javnosti.


“Najprej se kot kapetan v imenu celotne ekipe opravičujem hrvaški javnosti za tak turnir. Že od prve tekme nismo bili pravi, to je dejstvo, pred katerim ne bežimo. Danci so nas naučili lekcijo, v drugem polčasu smo izginili z igrišča, prehiteli so nas in zlahka zmagali. Najslabši turnir, odkar sem igral za reprezentanco, prevzemam del odgovornosti. Niso nas motile besede Lina Červarja po porazu z Argentino, vedeli smo, da imamo priložnost, če bo Katar zmagal. Igralci smo opravili sestanek s trenerjem, a spet ni šlo. Ni bilo vzdušja kot pred letom dni, ko smo igrali finale. Treba je reči, da so nas takrat navijači nosili, vlekli, zdaj pa takšne evforije ni bilo.”

“Olimpijske kvalifikacije bodo sledile čez 40 dni. Hrvaška rokometna zveza se bo odločila, kdo bo novi trener za ta izziv, po tem turnirju moramo dobro resetirati glave. Želimo na olimpijske igre. Če je nekaj dobrega v vsem tem je to, da slabše od tega zagotovo ne moremo,” je zaključil hvraški kapetan Domagoj Duvnjak.

FOTO: Hrvatski rukometni savez FB

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja